söndag, mars 30, 2008

sakta men säkert

Nu har snart en helg passerat och det har inte hänt så mycket på vårt garage. Dessutom saknades det material som skulle varit med och då tar det tid att åka och få detta. Men de jobbar på för fullt idag. Vi har kanske två spekulanter på vårt nuvarande hus, det känns bra. Huset intill är till salu just nu och de har inte lyckats sälja det på ett år. Så vi hoppas ju att vår husförsäljning går bättre. Idag är vädret bra, lite blåsigt men soligt och det blir nog varmare under dagen. Det är ju trots allt sommartid på klockan nu.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej gumman
Hur har ni det där nere?
Här är det snöööö. Det är så tråkigt. Borde plugga men fastnade framför datorn.
Hoppas det går bra i skolan med nya kursen och så. Har Merja fått valpar? Gick det bra?

Hejhopp

ANETTESHUS.COM sa...

Hei!
Dette er mitt første besøk hos deg. Alltid spennende med noen som bygger hus. Gleder meg til å følge bloggen din. Er det ok hvis jeg linker deg?
Anette

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Ska bli kul att "vara med" från början. Ett litet tips, lägg in fasadbilder och planritning i ett vanligt inlägg och länka till det från bilden i vänsterspalten.Då blir bilderna klickbara. Blir så fasligt smått annars. Och jag är ju så nyfiken...;o) Lycka till med bygget! Kram P.

Garaget

Garaget
Här ser ni hur långt vi har kommit med garaget fram tom annandag påsk 080325. Som ni ser är det ganska stort. 7x11 meter, med en övervåning på ca 50m2. Som ska inredas i framtiden till något roligt tex SPA eller kontor eller biosalong.